Amikor már semmilyen házi praktika nem jelent megoldást és a kisebb eszközök sem válnak be igazán a dugulás elhárítására, akkor komolyabb beavatkozásra van szükség.

Ez nem csak szakszerű hozzáértést, de speciális gépeket is jelent!

Mivel sokféle dugulás létezik, ezért fontos, hogy a duguláselhárítások kivitelezéséhez az adott esethez legcélszerűbb eszközt használjuk, máskülönben nem lesz megfelelő a duguláselhárítás és a probléma újra visszatérhet!

PROFESSZIONÁLIS DUGULÁSELHÁRÍTÁS GYORSAN, SZAKSZERÚEN, GARANCIÁVAL!

Duguláselhárítás a legkorszerűbb gépekkel! | AquaFox Hungary Kft.

A dugulás okai lehetnek például:

– hajszálak, szőrszálak és egyéb szöszök

– olaj és zsírlerakódások

– ételmaradékok

– fák gyökerei

– iszaposodás

– beton, gipsz

– vízkő, húgykő, stb.

Mi az Aquafoxnál professzionális eszközökkel oldjuk meg ezt a makacs problémát. Ipari használatra kialakított gépeket használunk, amelyek megbízhatóak, jó minőségű anyagokból készültek és strapabíróak.

Duguláselhárítás a legkorszerűbb gépekkel! | AquaFox Hungary Kft.

Duguláselhárítás a legkorszerűbb gépekkel! Részletek>>>

A mindenki számára elérhető kézi spirál, azaz a csőgörény mellett három fajta ipari eszközzel is dolgozunk. Az egyik a gépi spirál, a másik a magasnyomású lefolyó és csatornatisztító, a harmadik pedig egy  láncos fejjel rendelkező, nagyon magas fordulatszámú gép, ami a csatorna teljes falát tisztítja, és csatorna kamerával is használható egyidejűleg.

A gépi spirállal akár nagyobb méretű csöveket is könnyen ki tudunk tisztítani. Attól függően, hogy milyen dugulással állunk szemben, különböző méretű és kialakítású spirál fejeket tudunk csatlakoztatni a géphez, melyek mindegyike egy adott típusú dugulás elhárításához alkalmasak.

Ilyen például az egyenes, a lándzsa, a buzogány, a gyökérvágó vagy a kaparó fej.

A magasnyomású lefolyó és csatornatisztítóval maradéktalanul el tudjuk távolítani a csőrendszerben lévő szennyeződéseket, mivel ez a gép magas víznyomással működik.

Ehhez az eszközhöz is többféle fejet lehet társítani. Mindegyiken máshogy vannak a lyukak elrendezése, így az adott duguláshoz legalkalmasabb fejjel tudunk dolgozni.

Tehát, ha komolyabb dugulással van dolga, ne habozzon! Azonnal hívjon minket!

Duguláselhárítás Debrecenben és vonzáskörzetében gyorsan és szakszerűen!

DUGULÁSELHÁRÍTÁS, VÍZSZERELÉS, GYORSAN SZAKSZERŰEN
HÍVJA MOST! TELEFON: +36 20 427 1039