Okos sütővel és intelligens hűtővel már találkoztunk, úgyhogy itt az idő, hogy megismerjük az okos csaptelepeket.

De miért is érdemes váltani okos csaptelepre?

Csaptelep javítás, csere, sarokszelep cseréje

  TELEFON: +36 20 427 1039 HÍVJA MOST!

Miért érdemes váltani okos csaptelepre!! | AquaFox Hungary Kft.

10 ok amiért érdemes váltani okoscsaptelepre:

 1. Kihangosított vezérlés:

  A mozgásvezérelt csaptelepek olyan intelligens csaptelepek, amelyek a mozgás által aktivált érzékelők segítségével kapcsolják be a vizet, amikor a kéz a mosogató vagy mosdó közelébe ér.

 2. Megakadályozza a csírák és baktériumok terjedését:

  Az elmúlt időszakban minden eddiginél fontosabb lett a baktériumok és kórokozók terjedésének megakadolyázása.
  Az intelligens csaptelepekkel Önnek és családjának, soha többé nem kell piszkos kézzel megérintenie a csaptelepeket, mindössze csak annyi dolga van, hogy a mosogatóba helyezi a kezét és egy érintésmentes szappanadagoló segítségével, érintésmentesen mossa tisztára azt.

 3. Nincsenek ujjlenyomatok és foltok:

  Megakadályozza az ujjlenyomatokat és szennyeződéseket a csaptelep felületén, ezért ritkábban kell tisztítani és fertőtleníteni.

 4. Megakadályozza a víz túlfolyását:

  Az intelligens csaptelepekben lévő mechanikai érzékelők segítségével soha nem kell attól tartania, hogy egy magára hagyott csaptelep elárasztja a lakását.

 5. Kövesse nyomon a vízhasználatát

  Az intelligens csaptelep egyik legfontosabb előnye az, hogy okostelefonján keresztül követheti nyomon a vízhasználatát egy applikáció segítségével, így minden csaptelepnél külön-külön mérhető a vízfogyasztás.

 6. Előre beállított vízhőmérséklet

  Az okoscsaptelepek segítségével előre beállíthatja a kézmosáshoz szükséges ideális vízhőmérsékletet.

 7. Az intelligens csaptelepek gyerekbarátok

  Az előre beállított vízhőmérsékletnek és hangvezérlésnek köszönhetően sohasem kell attól tartania, hogy a gyerekek megégetik magukat a forró vízzel, és nem okoz gondot, hogy az apró kis kezükkel manuálisan elzárják a vizet.

 8. Pontos vízelvezetés

  Azok számára, akik szeretnek egy konkrét vízmennyiséget felhasználni a főzéshez, egy okoscsaptelep ideális megoldás lehet. Az okoscsaptelep segítségével, többé nem kell mérőedényt használni, mivel előre beállított parancsok használatával megadhatjuk, hogy 2 csésze vagy fél liter vízre lesz szükségünk.

 9. A szivárgás korai észlelése

  Egy intelligens csaptelep folyamatosan figyeli a vízhasználat szabálytalanságait, ezért okostelefonja segítségével időben figyelmeztetheti a kezdeti vízszivárgásra.

 10. Takarítson meg pént a vízszámlán

  A folyamatos vízfogyasztás figyelésével és az előre beállított parancsokkal, amelyeket a pontos vízelvezetéshez határoz meg, soha nem pazarolja el a vizet, vagy nem lesz váratlan vizszivárgás, például amikor valaki elfelejti éjszaka elzárni a csapot.

10 ok amiért érdemes váltani okos csaptelepre! | AquaFox Hungary Kft.

DUGULÁSELHÁRÍTÁS, VÍZSZERELÉS, GYORSAN SZAKSZERŰEN
HÍVJA MOST! TELEFON: +36 20 427 1039